I dag var det svært hav ute på kysten av Nordmøre og Romsdal. Spesielt på Hustadvika der det ikke er særlig skjærgård til å ta seg av de verste dønningene var det et flott skue . Det har trolig ikke vært verre havbåre inn mot land siden Dagmar orkanen i mellomjula 2011. Enkelte steder har sjøen vært langt oppe i lyngen ved floa i natt.
189 a
Her fra AH veien i dag. Det var lite vind, men dønningene var store.  Veien og holmene her er innaskjærs i forhold til den ville Hustadvika. ( Foto: Boa/BN)
189 b
Kjent motiv herfra. Sjøen slo opp på veien og la igjen grus i veibanen. ( Foto: Boa/BN)
189 d
Mange var for å se i dag. Til og med en på MC.  Skjærgården utafor Dr4omskjærene og lenger ut Orskjærne ta den verste båra. Hadde ikke de vært ville det kanskje ver verre oppgave å bygge denne veien her. ( Foto: Boa/BN)
189 e
Her var det andre boller i dag enn AH veien. Skal folk se skikkelig hav må man hit på kyststien utover mot Nordneslykta. I dag var det helt voldsomt.  Det brøt på steder vi aldri før har sett. ( Foto:Privat)
189 f
To damer ved moloen i Julshamna. De to her er isbader og badet io fjæra innerst her i dag. ( Foto: Boa/BN)
189 g
Tråleren " Hardhaus" gikk sørover i dag, men gikk Fugleleia et godt stykke utenfoir den vanlige skipsleia over Vika. Og det gikk da bra det . Foto utenfor Røeggen-basen til Brunsvika net. 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her