hast_liteTabbe ?

Det kommer stadig inn meninger om dette prosjektet. Her er siste vi fikk fra en leser:

Som kjent har staten bevilget penger til gangfelt / trafikklys / busslommer på Løkkemyra, ( penger fra krisepakken ).

Før Rema flyttet var det mange som tok snarveien og ulykker forekom. MEN, etter at Rema flyttet og problemstillingen ikke er tilstede lengere, kommer etableringen av gangfelt, lys og busslommer.
hast_2
Etter Rema flyttet er ikke problemstillingen lengere til stede. En utbygging nå er alt for sent og en fiasko mener innsenderen .

Greir med kollektivtransport, men ikke på en slik måte at alle som reiser kollektiv må krysse Riksveien, enten når de kommer eller når de dra. Mye har vært skrevet og sagt om denne fiaskoen, som helkt klart vil bli avdekket, når det tas ibruk.

Nå går det rykter om at noe er på gang. I dag fikk jeg tips om at det ene trafikklyset var montert for en tid tilbake, idag er montert NED. Hva blir det neste i føljetongen på denne stat-kommunale fiaskoen.Dette kommer sikkert til å bli en artig sak fremover, uansett.
hast_1

Greit med kollektivtransport, men ikke på en slik måte at alle som reiser kollektiv må krysse Riksveien, enten når de kommer eller når de dra, kommer det fra en av lesene våre.