I aktivitetsprogrammet for Skipshistorisk i Kristiansund for 1. halvår 2020 framkommer det at foreningen lørdag førstkommende – 18. januar – har stand under Slekt og data Møre og Romsdal sin samling på Thon Hotel Kristiansund på Innlandet. Arrangementet foregår mellom klokken 11 og 15 og det er fri adgang.

Arrangementet har som mål å samle slektsinteresserte og arrangøren stiller med en rekke resurspersoner som garantert vil gi slekt- og lokalhistorisk interesserte personer en drøss av tips omkring ”hvordan finne ut mer”.
bn

Drøyt 30 stands med lokalhistorisk og slektshistorisk innhold blir å finne. Her er det korte foredrag, her kan man ”surre litt rundt”, få tips om det aller meste som faller innenfor formålet for treffet og kanskje slå av en prat med noen man har hørt – eller hørt om – tidligere. Flere som har vært foredragsholdere i Skipshistorisk vil man også finne under arrangementet.

Benytt gjerne anledningen til å besøke også standen til Skipshistorisk, det er nok tid for en god samtale for de som liker slikt. ( TX/ foto fra Skipsfartshistorisk)

De som bor på andre land enn Innlandet kan benytte seg av gratis sundbåt, fra Kirklandet går den kvart på og kvart over hver hele time.

Å kunne kjøpe seg en kopp med kaffe og noe å bite i løser seg sikkert på et sted som dette.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her