Da avvikles AG Maritime Senter som slutter til helga. Firmaet har lang historie i byen. Startet som Monge og Gjeldnes i Skipperforeningen bygget på Vågeveien. Senere Anders Gjeldnes på Devoldhomen, Herlofsenbygget på Storkaia, tidligere Øl-polet på Storkaia for så å fortsette i Gullagården på Vågekaia.

gga 1

Her er det fungerne buitikksjef  Markus Iversen og venn/kunde Emma Johannessen bak disken under innspurten av konkurssalget der Norsk Avvikling står bak. (Foto:Håkon Bloch)

Da de da la ned firmaet startet Terje Bergsnev, Anders Gjeldnes og Ole Brattøy AG Maritime senter. De gikk konkurs noe som skyltes at lokalene ble halvert på grunn av bunnen av kaia var vasket ut og alt i gulvet måtte lages på nytt (fremdeles ikke ferdig), Nå er det konkurssalg med firmaet Norsk Avvikling som ledelse. Mange mener  byen trenger en slik butikk i sentrum. (tekst/ Håkon Bloch)
gga 2
Her startet firmaet som Monge & Gjeldnes A/S på 1950 tallet . ( Foto: Nordmøre Museum)
gga 4
I dette bygget på kaia der det var Ølmonopol på 1970-80 tallet drev også Anders Gjeldnes A/S på en stund. ( Arkiv BN)
gga 3
Bilde fra rett før de flyttet til Gulla bygget i 2004. Ekspeditører f.v. Sigurd Grimstad, bak disk Halvard Todal og Johan Hakkebo til høyre. ( Arkiv Brunsvikanet)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her