Kristiansund kommune legger ned Gjenbrukshallen i Hagelin. Den har eksistert i mange år, der mange har funnet mye bra som de hadde bruk for til en rimelig penge. Nå er det slutt om en tid, kanskje  til glede for de  2-3 bruktbutikker som finnes her i Kristiansund. 
dahle gjenbruk
Kjetil Dahle må stenge Gjenbrukshallen snart i Kristiansund. I Trondheim heter gjenbruksavdelingen BrukOM. De skriver : Bruk Om åpnet i mars 2016, og har allerede rukket å bli en stor suksess. Gratisbutikken har omkring 150 besøkende hver dag, og til sammen hentes opptil 500 kg ut daglig . Sykler, sportsutstyr, småmøbler og kopper og kar er mest populært. Vi er glade for at så mange benytter seg av tilbudet, og at vi sammen bidrar til å redusere den totale avfallsmengden.(Foto BN arkiv)
dahl
Gjenbruk for for rundt 15 år siden . Damene er Anny Rundfloen i blått og Kirsten Wilhelmsen i gul jakke nærmest kamera.  Betjenten  til høyre er (?) Dahle. Mange har i alle år vært og funnet fine ting her. Det er beklagelig at dette blir nedlagt sier "mannen i gata." ( Arkiv BN)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her