kvann 6

Tankbåten " Steinar Haltbakk" kom sørover i dag i kraftig regnvær. Her innenfor Dromskjærene. De gikk fra Kristiansund og innenfor Averøy før de fortsatte ut sundene ved Atlanterhavsveien på tur til Ålesund. ( Foto: Boa/BN)
gjem sif W
"Sif W" har vært på terminalen på Høgset i Gjemnes de siste dagene. Mandag er den i Mosjøen. ( Foto: Boa/BN)
kvann 1
"Kvannøy" ligger ved Hendholmen i Averøy og får service på Triplex utstyr. Det er en stor ganske ny fiskebåt på 77 meter og bygd i 2015. Hjemmehørende i Bodø. ( Foto: Emil Holter)
kvann 2
En hel flåte av taretrålere har ligget på Vågekaia i Kristiansund de siste døgnene. (Foto: Håkon Bloch)

tare xx
kvann 3
Griparuta " Hagbart Waage" var ute med et selskap på tur forleden. Det går an å leie båten til turer her på Nordmøre. ( Foto: Håkon Bloch)
kvann 4
Sunnmørsk havsens redskap: M/S Island Frontier, (JWNU), 106,2 x 21 x 6,1 m., bygget ved Søviknes Verft A/S i 2004. Skroget er bygget  ved Aker Tulcea som byggenummer 249, Den er i AIS kalt “Well Stimulation Vessel”, (brønninterversjonsfartøy). Den har Norsk flagg og hjemmehavn er Ålesund.( Foto: H. Bloch/ BN)
kvann 5
Kystbunker var innom Nordmøre for noen dager siden. de drar  " alle steder" i Norge på tjeneste for skip som skal bunkres. Mandag 22. okt. er de i Rørvik. Her passeres vraket ved Atlanterhavsveien. ( Foto: Boa/ BN)

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her