Viktig pressemelding fra Skjærvafest! 

Meterologisk Institutt har sendt ut obs-varsel for Kristiansund og Omegn fra i morgen kveld kl. 20:00 og fram til lørdag kl. 08:00. Vindstyrke på 19 sekundmeter, med 25 sekundmeter i kastene, og ekstreme nedbørsmengder har ført til at Skjærvafest, i samråd med artister, Braatthallen AS og Kristiansund Kommune, besluttet å flytte fredagens arrangement til Festiviteten. Kjøpte billetter gjelder, men pga kapasiteten i Festiviteten er det nå få billetter igjen. Derfor oppfordrer vi alle som vil se Bob Hund, Backstreet Girls og Tennis om å være rask ute med å sikre seg billett!
info

Etter å ha sittet med nervene i høyspenn i hele dag, er det endelig forløsende å kunne melde om at vi slipper å avlyse fredagens arrangement, og satser på tidenes fredagskveld i Kristiansund sentrum uten både vind og regn!

Til sist vil vi gi en stor takk og honnør til våre frivillige og Stagepartner som kaster seg rundt på kort varsel, og Kristiansund Kommune for stor forståelse.

Det er heldigvis en glede å kunne melde om at det på lørdag er meldt strålende vær utover ettermiddagen og kvelden, og det betyr at vi kjører på som normalt med bl.a C C Cowboys, Godsize, Death By Unga Bunga m.fl. ute på Skjærva!

Mvh

Tommy Reite

Skjærvefest 2018

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her