rednj 2

«Kvitnos» er det andre av to nye naturgassdrevne godsskip Nor Lines har bestilt, som skal erstatte rederiets flåte i fast rute mellom Nord-Europa og Norgeskysten til Nord-Norge. Her utenfor Averøya søndag på vei til Trondheim. ( Foto: B. O. Angvik)
redn 1
Fint driv sørover fro Erik Bye som tok en tur til Låvøyfjorden og Smenesundet havna søndag. ( Foto: B. O-. Angvik)
red 3
"Nybo" fra Molde , Bygd 1998. Flott stor fiskebåt tett opp til 78 meter lang.  Hjemmehørende i Midsund i Møre og Romsdal. Båten eies av Nybo Holding AS. -Bygget ved Brødrene Langset AS, Lyngstad i Eide kommune i Møre og Romsdal . (Foto: B. O. Angvik)
red 4
" Optimar" som gikk på grunn utenfor Averøy i fjor høst ligger her på Goma ennå. ( Boa)
redn 5
Ved Gjestebrygga på Storkaia lå det i dag (mandag) 3 dykkefartøyer, M/B Line, M/B Blåstål og M/B xxxx. De tilhører Undervannsservicefirmaet OTECH (Observant, Trustworthy, Efficient, Conscious, Honest) som har hjemmebase i Haugesund. De har en avtale med firmaet Songa Offshore på 5 + 5 år. De er her å driver med undervannsarbeid på oljeriggen M/S Songa Enabler som ligger ved Averøy Industripark. OTECH driver med mange typer undervannsarbeider som inspeksjoner, reperasjoner, rutinemessig velikehold, propellpolering, undervannsmaling, undervannssveising, thrusterbytte og mange andre operasjoner. De dykke med Nitrox/varmtvannsdrakter som gjør slik at de kan arbeide lenge under vann. (tekst/foto Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her