Man får ikke rustbeskyttet biler i Kristiansund mer på skikkelig vis. På Vevang derimot foregår det. Verkstedet Vevang Antirust har drevet med dette i 23 år, og har utvidet geschäften med andre ting også. 
ar 1
Ronny Gundersen har holdt på med antirust på biler her på Vevang i 23 år, og har mange kunder rundt omkring. Det er også lakkeringsverksted her. ( Foto: B. O. Angvik)
ar 2
Gundersen sier de både sandblåser og sveiser litt rust i enkete tilfeller før påføring av understellsmasse. (Foto: B. O. Angvik)
ar 3
Verkstedet har to ansatte og en mann på tiltak. Her fra lakkeringsverkstedet som har lakkboks. ( Foto: B, O. Angvik)
ar 4Verkstedbygget pr. i dag. Nå er det tatt ut masse og lagt til rette for nytt bygg til høyre på bildet. ( Foto: B. O.. Angvik)
ar 5
RG -transport inngår også i Ronny Gundersens satsing. Flere sjåfører har faste oppdrag som f.eks. hente brød på Tor Sevaldsen bakeri i Kristiansund og kjøre dette ut til kunder. ( Foto: B. O. Angvik)
ar 6
Atlanterhavsveiens mest fotograferte kjøretøy som tilhører Magnar Heggeset (78) fikk sprøytet understellet med stoff og har var fornøyd.(Foto: B. O. Angvik)

ar 7
Det er kunder her fra både Nordmøre og Romsdal . Ronny Gundersen og holdt på med noen biler fra Nerland Auto i Malmefjorden da BN var innom. ( Foto: B. O. Angvik)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her