Else Williamsen Naalsund holder i disse dager retrospektiv kunstutstilling  i Skolegata 14,  ( ved FastingKjeller`n ) i Kristiansund.
En stor plakat utenfor viser veien inn i hennes fargerike og uttrykksfulle verden. Døra skulle helst stått på vidt gap, men med  vind og kaldt junivær er døra bare på gløtt. Til tross for et et nokså folketomt sentrum, håper hun på at Kristiansunderne kan vise interesse for sin lokale kunstner.
else 1


 Kristiansunderen Else har hatt flere utstillinger utenbys de siste årene. Seneste utstilling var i Oslo under Kvinnenes 100 års jubileum, hvor hun høstet god omtale etter besøk av et stort publikum.
Else har bl.a. stilt ut i Nesodden Kunstforening og rundt på Østlandet og  kan skilte seg med at hun de siste årene har hatt utstilling med flere anerkjente kunstnere. Her hjemme er hun en velkjent person fra sine tidligere  opera- og nordmørsutstillinger. Hennes kunst henger nå både i Molde Kulturhus og på  Aker Stadion.
Kunst har vært hennes største interesse i alle år , noe som ført  til at hun har reist og oppsøkt kunst rundt om i Europa.Men det er ikke bare i det store utland hun lar seg inspirere. Like utenfor hennes stuedør har hun storhavet og solnedgangen som nærmeste nabo. I sitt hjem ytterst i Karihola, har hun sitt atelier « Dragsug « og her frigir hun sin skaperglede med hjelp av lyset & naturen. Hennes utrykk omfavner et vidt spekter fra det abstrakte til det naturalistiske.Her holder hun også kurs i kreativ & intuitiv maling – og da i tillegg med god jazz som redskap.
Utstillingen avsluttes lørdag 21. juni. Stikk innom å se en tur da !