Det kommer inn meldinger om de første skader etter vinden. På Bremsneskaia ryker en presenningshall ser det ut til. I Sandbugta har et tre falt på en bil. På Hoel har også et stort tre knekt av. Bruer på Nordmøre har vært stengt, men ingen er blitt skadd. God beredskap denne gangen, der " Timesorkanen" var over på ganske kort tid. Enda ved 20 tiden holder Neas på å skaffe strøm til abbonenter her og der i byen.Her litt småplukk fra ettermiddagen. 

 Hallen på Bremsneskaia ser ut til å gå med.(Foto:Hans Visnes)
ork 1
Til og med på innsiden av AH veien gikk sjøen stor ved 15:30 tiden.
ork 4
Trær har blåst over ende mange plasser. Her i en hage på Hoel i Bådalen.
ork  23 k
Strømløst på Kårvåg og butikkene samt bensinstasjonen ved 16 tiden.
ork 3
Fryktelige vindkast og strømløst på Hulvågen. Takluka her hadde revet seg av og hang i en hengsel. Stemplet fast og det var bare å returnere til Ballsund.
ork 2
Kolonnekjøring en tid over holmer og skjær.
rokl 1
Stengte bruer og trær som falt ned i byen.( Foto: Stian Rokling)
kom lie arb
I medvind uansett vær..står det på bilen til de som holdt vakt da Sørsundbrua var stengt. F.v Svein Lie og  Endre Stranden. ( Foto : Håkon Bloch)
hbb 1
Brannvesenet har hatt høy beredskap i dag, og har vært ute på endel oppdrag. Her i Kaibakken.( Foto: Håkon Bloch)

schiff
Det har vært skipsløst utafor land i ettermiddag, men ved 20 tiden begynte skip å gå igjen. Denne er " Eidsvåg Vega" med mat til laksen.
lpk

Neas hold på til langt på kveld i Brunsvikveien der er bolig hadde mistet strømmen. Flere hus måtte kobkles fra mens srbeidet pågikk, men det ble lys til slutt. (Foto: Wenche Pettersson Angvik)

ork 5h
Stormvarselet viste to røde og grønn nederst som betyr nordvestlig storm. En rød pære røyk  under uværet.( Under: Film fra deler av Atlanterhavsveien)