Dagens ultralokale er en liten sak om anskaffelse av en rørdel; halvtom innvendig til trekvarttom utvendig gjenget. det var ikke så greit å få tak i. Vi endte opp på Brødrene Dahl i Industriveien på Løkkemyra som er grossist. Der var det ingen sak. 

dal 1
Slik så disse delene ut. Undertegnede fikk sponset vederlagsfritt dette hvis arbeidet med firmaets GULE KRAN  kom til anvendelse i pressen. Javel...?
dal 2
Mens de andre spiste lunsj, ble Arild Svensdvik sendt ut for å male på "Den gule krana" som firmaet er meget stolt over.Det var stordiskusjon om den gule krana i firmaet denne dagen. En viktig sak, der det kanskje er på tale om å opprette en slags stiftelse der nordmøres innbyggere kan tegne aksjer i. ( ?)
dal 3
Brunsvikanet sitter på alle dokumenter, historikk, vedlikehold og annet om DEN GULE STYGGE KRANA. Historien om den verdenskjente gule krana er dermed sikret for etterslektene. Forøvrig er det snakk om en Potain-kran, gul fra 1979 med typebetegnelse: GMR 3150 NR.51105-1979.  Den er levert av Normann Olsen Maskin A/S , 1315 Vøyenenga 15. januar 1979.


Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her