kart-rosseren

Kristiansund kommune planlegger å opprette midlertidige omsorgsboliger, ved "gangstikrysset" mellom Demningen, Persløkka og Røsseren. Kun de nærmeste naboene på Røsseren er varslet om dette. Se link under.

pdfSøknad oppføring av midlertidige boliger

Her er det flere som burde vært varslet, da det erfaringsvis er mennesker med spesielle utfordringer som blir tildelt disse boligene.

Persløkka, Demningen og Røsseren er et attraktivt om råde for småbarnsfamilier og mange mange barn ferdes i området.  Vi ser faren for at dette kan bli et et utrygt område både for liten og stor, avhengig av hvem Kristiansund Kommune tildeler disse boligene til.

Vi håper derfor at beboere i området engasjerer seg og protesterer mot planene med den følge at prosjektet skrinlegges snarest mulig.



Området har alltid vært tiltenkt et aktivitets- og friluftsområde for barn. Etter det vi forstår er det også bevilget penger til det i sin tid. 

Vi maner til at velforeningene i Persløkka, Demningen og Røsseren kjemper iherdig for å få på plass tidligere lovnader og at området får den status det en gang var tiltenkt.

Ballbinge og lekeapparater ønskes velkommen. Et "eksportert" sosialpolitisk eksperiment fra Kristiansund Kommune frabes på det sterkeste!

Hilsen
Bekymret beboer.