light

Nordic Light har julegavene til de som elsker fotografi og til de som ”har alt”.

 

·       Gavekort for billetter, utstillingspass og (fler)dagspass for neste års festival (3.-15. mai 2011)

·       Signerte foto og kunstkort av Vietnameseren Mai Loc som gjestet Nordic Light i 2006.

Mai Loc har vært rammet av flom og huset hans har fått store skader. Inntektene av bildesalget går uavkortet til ham. Les mer om dette nedenfor.

 

Vi har stand i gågata (tidligere Huset med det rare i) under nattåpent på fredag 10. desember kl. 18-22 - kaffe og vafler.
Ellers kan du henvende deg til Nordic Light kontoret i Fiskergata 6 på Innlandet (Øverlands galleri) i tiden frem mot jul mellom kl. 9 og kl. 15.

 

VENNEDUGNAD FOR FOTOGRAFEN MAI LOC

 

Nordic Light og ”Mai Locs venner” inviterer til vennedugnad for fotografen Mai Loc fra Vietnam, som besøkte oss under den aller første Nordic Light –festivalen i 2006. Mai Loc er fattiggutten som fikk et kamera i gave fra norske Eva, og som raskt viste seg å være en svært god portrett- og stemningsfotograf.

 

Etter Nordic Light i 2006 har Mai Loc fortsatt fotograferingen til tross for vanskelige økonomiske perioder underveis med arbeidsledighet, syklon og flom som hvert år har rammet området i Vietnam der han bor. Han holder stadig kontakt med flere av sine venner i Kristiansund og forteller at besøket under Nordic Light er det største som har skjedd i hans liv. Han ser på folket i Kristiansund som sine beste venner,

 

I år har flommen som rammet Nha Trang og hjemmet til Mai Loc vært alvorligere enn på flere år. Familien var uten mat og strøm i 5 døgn og huset hans fikk omfattende skader som han regner med å bruke år på å spare til å få satt i stand igjen.

 

 

Vi inviterer til vennedugnad

 

under nattåpent fredag 10. desember kl. 18-22 i Gågata (tidligere Huset med det rare i)

 

Salg av foto og kunstkort av Mai Loc i ulike størrelser og prisklasser fra kr. 75 og oppover. Foto kan også bestilles i ønsket størrelse.

Det er selvfølgelig også mulig å gi en pengegave. (kun kontantsalg)

 

Vafler og kaffe.

 

Vi håper så mange som mulig benytter sjansen til å være med på dugnaden for å skaffe penger til istandsetting av Mai Locs hus. Her kan du kombinere et fint kjøp med å være en i Mai Locs vennegjeng. Pengene går uavkortet til Mai Loc.

 

For ”Mai Locs venner”

Hildegunn Orholm

 

For Nordic Light
Mariëtte Glas-Albers
Festival Secretary Nordic Light Events
Phone: +47 926 84 298
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
www.nle.no

NLE_logo_CMYK