Bra oppmøte i grendahuset på Bergset ute ved Hustadvika i dag da  grendalaget arrangerte Martna. Været var bra, slik at folk også kunne oppholde seg ute. De gamle kjøretøyer som skulle komme, uteble i stor grad. De ville vel ikke ta ut doningene i usikkert værbruk, fikk vi høre. For barna var det ballbinge der mange holdt på  med ballspill.
bgs 1
Fra grendahuset som er stort og ble bygd rundt 1986. Det bor om lag 300 personer i bygda. Her i huset arrangeres karneval, julemarked, 17. mai og andre ting. Ungdomsfestene hver helg (eller måned) ?) er det slutt på nesten. Ungdommen har fått andre sysler i dag .
bgs 9
Pensjonist Kristian Husby fra Molde hadde tatt turen utover med ditt og datt. Stolene her var høystbydene, og var fra akkurat året 1930, bygd på et snekkeri i Skaun mellom Orkanger og Melhus fikk vi høre. De skulle uansett ikke bli med hjem.
bgs 2
Audhild Hoel fra Aureosen i Fræna hadde med egenproduserte strikkevarer.
bgs 3
Janne Hammerø (t.v) kjøpte en baryton og kunne bruke den også. I midten Janne Drågen og høyre Inger Toril Male begge fra grendalaget som solgte lodd på en fin sykkel og en hvilebenk.
bgs 4
Trivelig dame fra Kristiansund som hadde tatt turen til Bergset. Liss Jakobsen strikker og hekler de fineste ting. HJEMMESIDE

bgs 5
Som vanlig kom man ikke bort i hungersnød her ute ved Hustadvika heller. Tre fra kjøkkenstillingene, f.v Henry Lyngvær, Berit Sofie Lindseth og Randi Morsund.
bgs 6
Bra vær under arrangementet. Ute var det salgsboder og mulighet for å kjøpe litt grillmat.