I dag lørdag har det vært " handle lokalt dag" . Også Matkroken i Steinsgrenda var med på opplegget  i denne anledning. På forhånd  ønsket de alle velkommen for  en liten feiring sammen med de ansatte, og hadde laget  kaffe og kaker .
Helset bigård kom for å
selge honning, syltetøy og flere spennende produkter, Ole Løvold As var her med fiskebilen. Eggbua Hagen gård hadde med  ferske gård egg,  Andre hadde med nydelige saueskinn, det var salg av klippfisk fra Sigurd Folland  uti øyain. 

stel 2

Det var til tider folksomt på butikken Matkroken på Steen i Averøy i løpet av dagen. ( BN) 

stel 1

Bestyrer Elise M. Øvertungset ( t.v) og Heidi Folland hadde fått dreis på sakene i dag. ( BN)

stel 3

Glimt fra hyggelig prat i kaffekroken på butikken i dag. Ellers er det en gjeng som kommer hit hver fredag ( eller lørdag) for en prat on  gammelt og nytt i bygda. ( BN)

stel 4

Folk fra  Innersia, Hustadvika og byen prøvde så langt det gikk an å beskrive bussruter som har gått tom på 25 års vis.  En Eide buss har visst kjørt i 6 år uten en passasjer over Atlanterhavsveien 3 ganger daglig var en saftig  kommentar. ( Foto: Dagny Aae)

stel 5

Butikken der styret for virksomheten  heter Haga handelslag har vært i drift siden 1908 flere steder i Steinsgrenda. Her nybygg ved sjøen med fryseri i 1956 som var topp moderne. Stedet  var sentralt med vei og båtforbindelser sør og nord på Nordmøre. ( Foto : Haga  handelslag) 

stel 6

Nærbutikken nok opp gjennom årene har måttet slite for å opprettholde driften. En uvanlig dugnadsånd fra medlemmene gjorde det likevel mulig å bygge ny butikk i 1982 da veien ble omlagt, og  da framsto butikken som en moderne ICA-butikk med utvidet utvalg av mange varer. I dag er det Coop Matkroken som driver her. ( BN)