brannb 1

Her på østsiden av Kvernberget  i Pilotveien holder Metallbygg A/S på å sette opp nybygget til Auto Elektro som i dag holder til ved " Fellesfjøset" på Løkkemyra. Auto Elektro startet trolig opp i lokalene under  bensinstasjonen  ved Viadukta i sin tid. ( BN) 

brannstgom

Nå begynner man å skimte hvordan byens nye brannstasjon blir seende ut på Gomalandet. Den skal bli ferdig i løpet av 2025. ( BN) 
branng 3

Nybygget til Nordmøre Elektrisitetverk Neas A/S begynner på ta form i Dalabrekka. Det blir adskillig mindre voldsomt og ruvende som det " torpedobatteriet" som var her fra slutten av 1970 tallet. Restene av det skal saneres etter hvert. ( BN) 

branng 2

Også i den gamle ærverdige Brunsvikens Reperbane holder museet med noe byggearbeid .Denne banen er spesiell med over 200 meter lang smalsporet jernbane  med taumaskin fra 1942. Her blir det denne måned mulig å bestille omvisning for firma og andre. De  kan ta imot grupper mandag til fredag i uke 43, det vil si 21.-25. oktober fra kl 13, og lørdag 26. oktober mellom kl 9 og 15. Hvis dette er aktuelt for din forening: ta snarest kontakt med arrangøren på e-post, for å reservere tid. De må også vite omtrent hvor mange som vil komme. Alle får skriftlig svar/bekreftelse. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. telefon  913 48 482 ( BN foto)