hego 1

Det var stor stemning i Bådalstun lørdag da legendariske Magnar Heggeset fylte 85 år. Han er er rettelig stå-på-fyr som er oppe klokken 07 hver dag og går på treningsstudio. Resten av dagen er det hjelp til eldre i Averøya og vedhugst, samtidig som han er med på stor-diskusjoner på verdenskjente bensinstasjon Nako+ framvisning av Nordmøres Reodor felgen bil ute blandt tusener turister på Atlanterhavsveien. Før han drar på dans på Dokka/ Vestnes, Molde, Bøfjorden eller lenger vekk. Her har en gjeng damer samlet seg rundt jubilanten og framførte en sang. ( BN foto)
hego 3

Fra salen der akkurat Tommy Stormo holdt et sangshow med kjente Elvis Presley melodier. Så kom Alf Damma trio og underholdt med kjente norske melodier. Erling Ingar Aae spilte opp til dans etterpå. ( BN foto)

hego 2

200 liter sodd og ei kake på hver mainn ble det sagt ved oppstart av jubileumsbursdagen. ( BN foto)

hego 5

Selvsagt ble denne nevnt i taler. Sjåførene på sight seeing busser har sagt at Magnar kan kjøre til kaia i Molde så slipper de å kjøre helt til Atlanterhavsveien, for denne er det eneste de blir facinert av. Klart det mår takrenner sender vann ( H2O ) rett  i bensintanken.Mang en japse har ligget  på kne og sett under bilen her. ( Foto: Jan Helge Birkelund)  Her 75 årsdagen for 10 år siden