europa s

I dag er det ikke cruiseskip i havna i Molde og Ålesund. Men i Kristiansund kom den flotte " Europa 2" innom en tur. Den er fra 203 og er 225 meter lang. Tok med seg fint vær også. ( Foto: Yngve Hoset)

erik hannah

"Hannah Kristina" fra Larvik Shipping går på rute mellom basene på vestkysten av Norge. 101 meter lang bygd 1999. Lastekapasitet er rundt 5900 tonn. Reiste til Ålesund og Florø. ( Foto: Leif M.Andersen)

erik polaris

MS «Havila Polaris» er et kystruteskip som eies av Havila Kystruten. Skipet ble bygget ved Tersan-verftet i Tyrkia, og ble overlevert til rederiet 1. august 2023. Den ble satt i kystrutetrafikk 18. august 2023, og er det tredje av fire skip fra Havila Kystruten som trafikkerer kystruten Bergen–Kirkenes, på grunnlag av en kontrakt mellom rederiet og Samferdselsdepartementet. her torsdag utafor Klubba i Kristiansund. ( BN)

erik leif

" Erik Bye" døpt i Kristiansund i 1997 på vei sørover mot Hustadvika torsdag. Hva de  skulle er ikke kjent, ( Foto: Leif M. Andersen)

erik br fj

"Sif W" gikk til Høgset og senere mot Rotterdam i løpet av torsdag kveld. I bakgrunnen " Stril Pioner" som kom ut fra Vestbase. ( BN)

2 krist

"Link Galaxy" skulle til Sunndalsøra .Bygd 1991 og er 122 meter lang .  Lastekapasitet 6620 tonn. Norsk skip. ( BN)