Trolig er bailldagen i Sveggesundet arrangert siden minst 2009, og suksess blir det hver gang. I går ble de flott vær og masse besøkende som vanlig. Her noen få glimt fra dagen. 

tis 1

Oversikt over plassen ved sundet der uteaktiviteter foregikk. I tillegg var det  fotballcup oppe i stedets ballbinge. ( BN)

tis 2

2154 bailler gikk med sier rykter. Alle kaker ble også utsolgt. Lappen oppe til venstre med nr 01 er Oddgeir Skjevling sin. Han var den første å kjøpe baillmåltid denne gangen. ( BN)

tis erik

To karer fra RS 113 " Erik Bye" fikk seg baill de også. F.v. skipsfører Edvin Waagø og Tommy Sæthervik. ( BN)

tis 3

Fra plassen utendørs der folk også kunne nyte baill og kaker i finværet. ( BN)

tis 4

Folksomt nede på kaia med live-band ,  redningsselskapet , valgkampboder samt matutsalg. Det var snakk om at neste år så var det mulig at bailldagen ble flyttet på andre siden av sundet igjen. ( BN)
tis 7

Fremskrittpartiet i Averøy var her sammen med andre politiske infoboder. F.v. Tor Finn Isaksen, Olav Engvik og Odd Willy Sakshaug. ( BN)

tis 5

Fra sundet der  RS " Elias" kjørte rundt på tur med smårollinger. I forgrunnen lettbåten til " Erik Bye" som var ute og hjalp en småbåt utafor Sveggesundet i løpet av dagen. ( BN)

tis 6

Sjørøvere kom etter hvert hit også . Skumle saker for de aller minste, ( BN)

tis lite

Den absolutt minste deltager på  bailldagen brydde seg hverken om  baill, pirater og kaker men lå og sov oppi vogna si med foten opp . ( BN)