I dag var NRK spesielt heldige med været på sin tur fra Bremsnes til Bud . Under veis hadde mange tatt turen til vegkantene innover FV 64 og også utover mot Bud i Romsdal. Flotte bilder tatt med storkamera fra helikopter ga et flott innslag fra Averøya .
lyng 1

Andreas Wahl ankommer kafeen på Eldhusøya med sitt følge etter å ha syklet fra Bremsnes. Underveis var det enkelte stopp som selfølgelig ved Bae bua. Det fortalte Bådalen helselag litt om seg selv og ordfører Ingrid Rangøynes fortalte på riksdekkende TV at de de ikke har på Bae-bua er ikke verd å ha. ( BN foto)

 

lyng 2

Magnar Heggeset kom direkte på lufta med bilen og hva den er god for. Direkte linjer til Washington og Moskva blir vel lagt merke til. ( BN)

lyng 3

lyng 4

Så ble det et intervju med damene som driver kiosken i gamle bomstasjonen etter at de spanderte  fiskekaker på NRK teamet. F.v. Andreas Wahl, Oddrun Skarvøy Sørvik, Anna Bae Fagereng, Kirsti Utheim og Gerd Bae Solvang. ( BN)

lyng 7

Helikopter tok noen spetakulære filmsnutter fra Atlanterhavsveien. ( BN)

lyng 8

'Gunn Elin Solvang hengte seg på sykkelfølget utover mot Bud. ( BN)

'lyng 6

Her på Søndre Skarvøybrygga  kom det opp et spørsmålstegn nr 2 i løpet av dagen. Her er det planer om et info og opplevelsessenter i forbindelse med  oppdrettsnæringen. Noen er trolig utålmodig. ( BN)