Torsdag kveld ble det nye orgelet i kapellet innviet og innspilt for publikum. Kantor Johan Martin Røsand gikk av med pensjon i dag, og holdt en fin konsert . Han har stått på for å få ut det gamle orgelet; som han sa ironisk var nærmest søppel og spesialavfall. Det er andre saker i kapellet nå. Gedigent instrument.orgel 4

Johan Martin Røsand fikk oppleve nytt pipeorgel i kapellet. Har har stått på i denne saken sammen med orgelutvalget som tildelte et tysk orgelbyggerfirma  anbudet. Han spilte en konsert fra divese verker. Da capo var sangen til KBK. På kirkeorgel på full guffe var dette en opplevelse. /( Foto: Boa/BN)
orgel 5

Dette pipeorgelet har 658 piper og har et lydbilde for gravferd opplyste reporesentanten for produsenten: ( Foto: Boa/BN)
orgel 3
Fra kirken holdt  f.v. sogneprest Tormod Sikkeland  og  prost Sindre Stabell Kulø en velsignelse og noen passende ord i kapellet før konserten og det som skulle foregå. ( Foto: Boa/Bn)
orgel 1

Fra venstre sogneprest Tormod Sikkeland, pprost Sindre Stabell Kulø, orgelbyggerrep. Marius Lyngø, Paul-André Nilsen Grande ( nyorganisten i kirken) og avtroppende organist Johan Martin Røsand. ( Foto: Boa/BN)

birg

Ethvert norsk arrangement har vafler  og kaffe når det er pause. Likeså i kirkelig sammenhgeng. Birgit Knudseth har nylig servert sognepresten  av varen ( Foto: Boa/Bn)

orgel 2

Blomsteroverrekkelser : fra v. Johan Martin Røsand, Stein Stokstad kulturutvalget i Kristiansund menighet , Kitty Eide i orgelutvalget og Marius Lyngø fra Richard Rensch Orgelbau.   VIDEO HER  ( Foto: Boa/BN)