I går kveld var det premiere på Bond-filmen i Bådalstun i Averøy der noen scener var spilt inn på Atlanterhavsveien i Averøy og Hustadvika kommune. Applaus i  salen fra de 170 frammøtte da det kom oversiktsfilm tatt fra fly etter 1 time og 40 minutter. Forrykende film der slutten  var Bond  som ble sendt til de evige jaktmarker fra missiler fra amerikanske skip. 
tun 6

NRK med reporter Eirik Haukenes og kameramann var kommet til Bådalstun og laget sak om premieren. Ordfører Ingrid  Ovedie Rangøynes(  nr 2 f.v) takket  de som hadde gjort dette mulig før filmen ble satt i gang. På bildet er ellers den lokale Bond Håvard Bringsli, Bond pike ( ?) fra Hustadvika , Tove Aksnes og Geir Wiik.( Foto: Brunsvika net)
tun 2
Inngang pyntet med rød løper og tekst hva det dreide seg om. 
tun 5
Finn Albertsen hadde både popkorn og annen " kinomat" på menyen. Pizza også. Fra Best på Bremsnes. 
tun 1
Fra filmlerretet ser vi at kafeen og svevestien er fjernet i noen forfølgelsesscener med biler. Voldsomme krasjscener med disse bilene var ikke innspilt her.
 
tun 3

Her ser det ut som innkjøring til Håholmen kaia på Geitøya. Alle park plassser er retusjert bort. Fjellet der er ikke i bakgrunnen vel ?

tun h

Averøyas kjente " Kino-Henrik", Henrik Meek ( 85) var selvsagt tilstede for å se Bond, men holdt etterpå  ennå en knapp på Bondfilmen " Dr. No" . Meek forteller at han drev med kino i Averøy i 20 år en gang i uka. Det blir 1040 forestillinger i kommunen det. ( Foto: Anita Ohrstrand Bjørshol)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her