Kulturstien  ble åpnet i dag ved 19 tiden i skogen på Vevang med værgudenes velsignelse ! Et amfi bygd oppe på en bunker ble også tatt i bruk. En rekke lokale kunstnere og musikere og et gatesirkus var kommet for å delta. Det var både kafe og lyssetting av skogen . Flott tiltak der lokalt næringsliv og dugnad har fått til noe spesielt som sikkert blir utvidet neste år oppe ved bunkerstillingene. 
45 a
Området ligger ved fangeleiren som var her under krigen. Her er det satt opp skilt som gir info om forholdene 1941-1945. ( Foto: Boa/BN)
45 b br
En lokal dame som heter Anne Farstad  som husker krigstiden på Vevang fikk æren av å klippe snora flankert av varaordfører i Hustadvika Tom Grunde Malme  og leder for prosjektet Toril Storvik Malmedal til høyre.( Foto: Boa/BN)
45 c
Fra dette huset bygd oppe på murene av en tysk bunker var det sang og musikk utover kvelden. Hele 200 tilskuere var møtt fram.  (Foto: Boa/BN)
45 d
Et flott område dette med turstier oppover mot  Anlegget i bygda. ( Foto: Boa/BN)
45 e
Mange leste dikt for forsamlingen og avdekket dikt som er risset inn i stein. Her Knut Ødegaard fra Molde som hadde fått innrisset diktet Strendene på en stor  stein fra Tverrfjell i Hustadvika. ( Foto: Boa/BN)
45 f
Et stemningsbilde da mørket falt på lørdag kveld.  Fra klokken 12 i morgen søndag forsetter markeringen med gatesirkus fra Trondheim og andre kulturinnslag. ( Foto: Boa/BN)
video ve

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her