Den voldsomt store grana som stod på en skrent mellom Dalegata og Amundbergan påå Nordlandet er i dag  fjernet. Treet var så stort at det var fare for at det ville falle ned ved kraftig vind og resultert til skader på boliger. Det var Kristiansund Skog og Trepleie som tok seg av dette sammen med SR Group kranbilservice.
gran 1
En kar fra Kr.sund Skog og Trepleie kunne sine saker og fikk tatt ned det omlag 6 tonn tunge treet i seksjoner . Dette er hardt og krevde arbeid langt oppe over bakken. ( Foto: Boa/BN)
gran 2
Treet ble først tatt av alle greiner.  Antagelig slo treet rot eller ble plantet tidlig på 1970 tallet. ( Foto: Arbeiderne)
gran 4
Både kranfører og han oppe i stammen skulle ha tunga rett i munnen da denne biten ble tatt ned. Det gikk veldig silkemykt egentlig. ( Foto: Boa/BN)
gran 3
Her kommer den flere hundre kilo tunge biten trygt ned. Kranbilen her er " verstingen" blandt slike her i byen og det var snakk om at den nådde opp mot 40 m. SR Group er en utvikling fra Waage transport her i Kristiansund. ( Foto: Boa/BN)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her