På fredag besøkte Nordmøre brann og redning sine  brannforebyggere Grip. Målet var å gå tilsyn i så mange hus som mulig for å kontrollere at brannsikkerheten er ivaretatt. Det ble også tilbudt feiing til de som trengte dette.  
vakt

På lørdag var forebyggende avdeling til stede for å lære beboere på Grip om førsteinnsatsen de kan gjøre ved brann. Her kunne de få prøve både brannslukningsapparat og brannteppe. Brannfolka demonstrerte også slangeskapene og brannvognen på Grip. De demonstrerte også energien i propan både i gass og flytende form. Dette er relevant for Grip siden mange hus bruker gass til matlaging og oppvarming. ( Tekst/ foto: Nordmøre brann og redning)
vakt gg

Røyk blir  observert fra Gripværet  nå og da. Dette er fra 2012 der tillatese  til å brenne materialer var gitt. Fiskeværet har etter hvert fått slokkeutstyr og vannposter, og det var/ er ? overvåking med webkamera og varmesøkende kamera hele døgnet. Skjermene fantes  på brannstasjonen. Etter det vi vet har fiskeværet vært forskånet for noen brann opp gjennom tidene.( Foto: Brunsvikanet arkiv)

 

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her