Det ligger for tiden to redningskøyter på basen i Likvoren. Det er som vanlig RS 113 Erik Bye, (LITO). Det er en skøyte i Emmy Dyvi-klassen øhvor det totalt er bygget fire stykker av.mn"Erik Bye" ble døpt i Kristiansund i 1997.

gronn rs30.3.21 1

 Bildet: RS 129 Kjøpstad til høyre (LF4007). Skøyte i Simrad-klassen hvor det er bygget 14 stykker av. Hvorfor de har to i byen er noe som de har gjort tidligere hvor de brukte "den lille" til mindre oppdra, da den er mye billigere i drift

Nærmeste skøte sørover er RS 141 Resque Mærsk på Aukra som også er en skøyte i Simrad-klassen og nærmeste nordover er RS 146 Stormbull som er stasjonert på Fillan på Hitra og er ei skøyte i Petter C.G. Sundt-klassen. (tekst/foto Håkon Bloch)

gronn halt viking

Tankbåt og bunkersrederiet "Haltbakk Bunkers A/S" skifter farge fra svart (blå) til lys grønn. Selskapet har Kontoradresse i Aure og eieren bor i Bergen. Ikke alle båtene er ferdig, men det jobbes med saken.  Her Haltbakk Viking, (LGID), er grønn, Bygget ved Akdeniz Gemi Insa Sanayi Ticaet A.S, Tyrkia i 2011. 45,5 x 9,7 x 4 m. bunkrer her en av Gåsø-båtene. ( Foto/ tekst: Håkon Bloch)

 

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her