Pressemelding fra OceanFront AS: Utvider samarbeidet og inngår ny kontrakt med OKEA ASA OKEA ASA og OceanFront AS utvider samarbeidet med å inngå enda en ny kontrakt som utvider eksisterende kontrakt med leveranse av flere ingeniørdisipliner for vedlikeholdsforberedning på Draugen feltet.

Draugen with Regalia

Draugen med  boligplatformen " Regalia" som ligger i opplag i Averøy. ( Foto: Wikipedia)

Avtalen har en varighet på ett år med opsjon på ytterliggere 12 måneder. Daglig leder i OceanFront, Frank I. Ellingsen er stolt over den tildelte kontrakten og hva den betyr for selskapet: – Denne anerkjennelsen og tillitten fra store selskaper som OKEA betyr svært mye i vår satsning med å etablere kompetansearbeidsplasser i Kristiansund igjennom et lokaleid selskap som OceanFront. Med den nye kontrakten betyr det igjen at vi må øke bemanningen som bidrar til økt tilflytning til Nordmøre. Vi er trygge på at vi med vår brede erfaring og dyktige personell vil kunne tilby konstandseffektive tjenester til markedene som har behov for ingeniørtjenester.
drauig
: Fra venstre Nils Erik Pettersen, Asgeir Sletta og Frank I. Ellingsen som satser friskt i Kristiansund  med å inngå enda en ny kontrakt som utvider eksisterende kontrakt med leveranse av flere ingeniørdisipliner for vedlikeholdsforberedning på Draugen feltet.( Foto: Bedriftene) 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her