!7. mai her i Kristiansund blir deseimert i år også grunnet pandemien. Myndighetene mener denne våren kan bli ganske så hard, da kun 2 % er vaksinert og 2 % har blitt smittet. 17. maikomiteen  ønsker innspill hva 17. mai kan inneholde. 
20 vind
Fra båtparaden 17. mai 2020. ( Foto Leif Andersen)  
Pressemelding: 

17. mai 2021 i Kristiansund 17. maikomiteen i Kristiansund har hatt sitt første møte og vi er i gang med planlegging av markering av nasjonaldagen. Kommuneoverlegen og beredskapsledelsen i Kristiansund kommune er tydelige på at vi ikke kan gjennomføre en tradisjonell feiring med tog, korps og ansamling av publikum. Det er svært lite som tyder på at epidemien er slått ned og vi har en tilnærmet normalsituasjon på nasjonaldagen.

Arrangement for barn og ungdom vil ha prioritet i den videre planleggingen.

Det er tross alt «barnas dag» og komiteen håper å få til tiltak som barn/ungdom kan delta i, basert på dagens situasjon.

Fjorårets båtparade i havna i Kristiansund var vellykket og vil bli forsøkt gjennomført også i år og en bilparade gjennom byens gater er også en ide det arbeides videre med.

Vi ønsker også tips fra publikum om arrangementer som de kunne tenke seg. Arrangement som selvfølgelig ligger innenfor grensene for smittevern som er satt denne våren.

Så har du en god ide, ta kontakt med Kulturenheten i Kristiansund

Kommune innen 9. mars slik at 17. mai komiteen kan vurdere dette i neste møte.

Einar Jahn Torvik
leder 17. mai komiteen
Tlf. 975 99 701
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kontaktpersoner (sekretariat 17. mai komiteen):

Kristin Brevig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tore Myrum, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her