Atlanten stadion blir ikke ferdig i 2020. Det gjenstår ganske så mye. Opprustingen av denne stadion er planlagt med blant annet både bane med gressmatte samt åtte løpebaner og tribuneanlegg på langsiden foran Ishallen i Dalen. Dette prosjektet blir for både bredde og elite innen både friidrett og , og blir vel et nytt  bra tilbud til Nordmørsbyen og Nordmøre.
stadion 1960
Mot jul for dette stadionprosjektet , der heke banen holdt på å forsvinne i myr og leire. Etter noe virak vedrørende masser og entrepenørt og konsulentavtaler ble det litt stopp . I løpet av 2021 skulle vel stadion ble ferdig. Atlanten stadion var Kristiansund BKs første hjemmebane frem til klubben begynte å spille på Omsundet kunstgressbane i 2007. Klubben benyttet også Gressbanen i Brunsvika fra tid til annen når de hadde Atlanten som hjemmebane, siden Atlanten ikke alltid var optimal for kamper. Årsaken til at klubben gikk bort fra å bruke Atlanten var at det var et dårlig banedekke der, og et nedslitt stadion.( Foto: Brunsvikanet)
stadion 1960 kopi
Stadion ble tatt i bruk rundt 1960, og er oppgradert en gang før også. Bildet er mellom 1960 og 1964. Museets bygg er kommet opp i bakgrunnen t.v, Frei Billags verksted er også under bygging. ( Nordmøre museum foto)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her