Tingvoll Krigsminnelag , HMK, (Historiskie Militærkjøretøy forening og Kvalvik fort hadde lørdag markedsføring av dette laget i Sellanrå i Tingvoll.  Det ble vist historisk film fra området Straumsnes og Tingvoll. Utstilling av militæreffekter fra nasjonene som deltok i kamper i Norge, Russland, Norge, England, og USA. Det ble vist fram uniformer, militærutstyr og mange våpen av typer som ble brukt i Norge (alt plombert ). HMK viste fram noen kjørtøy.
har 1
Primus motorer fro Tingvoll krigsminnelag f.v. Jan Harry Røv og Odd Roald Wiik . Sistnevnte har jobbet med innsamling og laget en bildefilm fra krigstiden i Tingvoll kommune i to deler. Begge var fornøyd med dagen der inntektene skal gå til oppgraving og avdekking av en bunker Regelbau 105 i Tingvoll sentrum ettr det vi forstår.  (Foto: Håkon Bloch)
har 2

Øystein Blåsvær (t,v)  guidet og forklarte litt teknisk i løpet av dagen. (Foto: Håkon Bloch)
6 juni
Det skulle trolig gå 75 år til folket i Tingvoll og omegn fikk se en tysk uniform og geværer igjen i kommunen. På dagen 6. juni ; invasjonsdagen i Normandie 1944. Og det gikk da bra det sies det. Historie er historie. ( Foto: Håkon Bloch)
har 3
VW Kübelwagen var blandt annet tatt med innover til Tingvoll. Bilen tilhører Øystein Blåsvær i Kristiansund. ( Foto: Håkon Bloch)
har 4

Endel medlemmer av Historisk Militærkjøretøy forening møtte opp med sine kjøretøyer. ( Foto: Håkon Bloch)
har 5

De små må tidlig krøkes : F.v. Elli Nahr, Leo Nahr, Dennis Rehder og Øystein Blåsvær.  ( Foto. Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her