Det er ikke hver dag du finner en svær bunker i hagen på hus som er til salgs. Nå har entusiaster sjansen til det ute i Brunsvika. Kokkolavein 18 skal selges, og rette mann kan bore seg gjennon hvis man  er tålmodig nok og bare få den bunkeren til utnyttelse.
kokkb 1

På eiendommen ligger denne bunkeren der orginale inngangen ble gravd ned i 1967 da de bygde Kokkolaveien. Det toget er gått. ( Foto: BN)
kokkb 2
Her kan man ta seg gjennom hvis ønskelig. Taket er dog 2 meter tykt og armering er 20 cm ruter . Med borhammer og skjærebrenner er det er brta prosjekt: ( Foto: BN)
kokkob 3
Kamprommet for 10 år siden. Alle invendige dører er sprengt av og solgt til skrapmetall rett etter krigen for 10 øre kiloet. Det måtte ha vært et slitsomst drass uten like. ( Arkiv BN)
kokkob 4
Panserplaten med observasjonshull og skytehull  for maskingevær  hull er her. Kommunen ville på slutten av 1940 / 1950 ta ut denne og erstatte den med dør og lage tilfluktrom  for de sjeler som bodde i området. Det ble det ikke noe av. ( Foto: Boa/BN)
kokkob 5
550 kubikkmetser  betong gikk med å lage dette her.(over 1,3 millioner kilo )  Flott vinkjeller da, eller øvningsrom for musikere, herunder blokkfløyte og trommer.  EIENDOMSMEGLER 1


Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her