En  ultralokal kjendis, Ola Karstein Utheim er gått bort. Han gikk bort etter relativt kort sykdomsperiode. Ola drev Utheimgården i sin tid, men det er en stund siden. Han var alltid å se på veien og der kamerater samlet seg; enten det var i kroken på Coop Prix på Kårvåg kalt Sildekontoret , eller gjerne også kafeen på Bruhagen. Bilen var en velsignelse for han, og det finnes ikke tall på hvor mange han har hatt opp gjennom årene. Til og med Lada 1500 fra 1978 ble undertegnede fortalt . Ola var veldig jovialog snakket aldri om andre på negativt vis. En latter og et glis var utrykket hvis noe veldige nyhetsgreier lokalt  kom på banen. Det er en god egenskap på bygda. Det blir stusselig å ikke kunne slå av en prat i sosialt lag med han. Velsignet fred over hans minne. 
ola K 1
Her typisk scene de senere år på kafeen på Bruhagen sammen med kjente .( Arkiv BN 2017)
ola k 3
Storparten av karrain som var her på Coop Prix på Kårvåg til de la ned . F.v. Idar Utheim, Eivind Storvik, Kåre Hjertvik, Anders Vebenstad og Ola Utheim. Bygdekultur på sitt beste mars 2013. ( Arkiv BN)
ola k 2
Fra februar 2019 med pause på Vevang. Damen er Julie Lindseth fra Visnes som holdt sammen med Ola helt til han gikk bort 18.februar. ( Arkiv BN)