I Nordvesthallen i Kristiansund var det bueskytterstevne på lørdag. Mange tror vel det er skyting med piler på ei skive, men det er helt andre mål det skytes på. Diverse kopier dyr og fugler på forskjellige hold var interessant å se. Og det var utrolig treffsikkerhet på aktørene uten at vi vet resultatene.
bud 1
Fra Nordvesthallen i Kristiansund lørdag .Goma Idrettslag har også også en klubb som driver med bueskyting. ( Foto: Boa/BN)
bud 2
Rundt 20 standplasser var i bruk. Figuren på Jeepen var sannsynligvis ikke i bruk, men det vet vi ikke faktisk. ( Foto: Boa/N)

bud 3
Det var laget en liten skog på konkurransebanen. 
bud 4
Treff på rundt 25 m avstand. I dag er rundt 500 nordmenn medlemmer av Norges Buejegerforbund. De fleste av disse jakter på tradisjonell måte i Norge som øvrige norske jegere, men reiser ofte utenlands for å jakte med bue. I Norge er det ikke tillatt å jakte med bue. Dyr kan bare nedlegges med kruttvåpen , selv om korte hold på dyr med jaktpiler er like effektivt. ( Foto: Boa/BN)
bud 5
Her et maksimalt treff i bogen på en gaupemodell under konkurransene. Denne har kommet til å blitt felt .( Foto: Boa/BN)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her