Ved Rema på Røsand  i Averøy er det kommet i gang et flott tiltak som kalles Kolonial´n Skaperverksted . Det egentlig et sted for lokale bedrifter og andre kan ha utgangspunkt fra . Men det er også en kunstutstilling som det er verd å ta en titt på. -Tanken er å skape et bygg for gründerbedrifter, entrepenørselskap samt være miljøskaper-, opplyser leder Toril Røsand på infobrosjyren, Bygget er satt i stand nå like før jul, og riktig så delikalt og lyst var det blitt.
pfa 5
Leder Toril Røsand i det gule rommet. Stilige lokaler  der der er mulig å leie kontor til det man driver med. Tips vedrørende Næringsutviklingen i Averøy og hva foretaket  kan bidra med  mottas med takk står det i infoen. Spørsmål rettes til Torild /  toril.rosand@ neasonline.no  alt mobil: 913 34 53 36 ( Foto Boa/BN)
pfa 3
En kafe er " innbakt" i kunstutsillingene der det finnes både billedkunst, glasskunst og keramikk. ( Foto: Boa/BN)
pfa 2
Det var veldig mange flotte arbeider her. ( Foto: Boa/BN)
pfa 4
Kari Anne Thygesen og Steffen Pfãndt ( Hasseltun honning) har flyttet inn her. Og det er en litt spesiell geschäft. Utstyr til birøkting. De finnes bare langt oppi Trøndelag og Oslo. Men nå er det å finne på Averøy også . ( Foto: Boa/BN)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her