Førstkommende lørdag 21. september vil filmen Litt om historien om krigen i nåværende Tingvoll kommune del 1 fra 1940 til 1945 bli visst igjen på Sellanrå, så de som ikke fikk sett den forrige gang vil nå få en ny mulighet til å se den. Det blir også en utstilling av effekter fra krigen dager.
ting 2

Krigsminnelaget i Tingvoll har fått gravd fram bunkere som denne Regelbau 105 i sentrum . Håpet er å sette den i stand til beskuelse for ettertiden.Flere ungdommer har vært inne å sett de synes dette er spennende og håper på at den blir åpen for alle.Nå er det opp til formannskapet/kommunen ( Foto: Jan Harry Røv)


Dørene åpnes kl 1200 og filmen vil bli vist fra kl 1400. Det blir åpen kiosk med noe godt spise og drikke.. Billettpriser er for Voksne kr 150 og kr 100 for medlemmer. For barn er det kr 50 og fri inngang for medlemmer. Vi tar imot kontanter og Vipps ved døren. Vel møtt:. Arr er Tingvoll krigsminnelag.
ting
Krigsminnelaget har innhentet veldig mye opplysninger og har laget en film om ting i Tingvoll 1940 til 1945. Her slik veiskiltene var i Staumsnes 1941. ( Arkiv BN)