Arnfinn Rønning Turbusser fra Batnford  har kjørt sin siste tur med hurtigrutepassajerer fra Kristiansund til Molde ovr Atlanterhavsveien. Samtidig på de siste 11 årene har det vært tur til Stavkirka på Kvernes og bespisning av bacalao på Bjartmars Favorittkro. 
arn 1
Siste stopp på Eldhusøya for Arnfinn Rønning i går 3. september. Fra 2014 i juli har det vært stopp her med overlandspassasjerer fra hurtigrutene. ( Foto: Magnar Heggeset)
arn 3
Rundt 70000 passasjerer er befordret og blitt  kjent med nordmørsk bacalao her på Bjartmars favorittkro. Her 86 overlandsturister etter at de hadde besøkt og fått omvisning i Kvernes stavkirke fra 1300 tallet. ( Foto: Magnar Heggeset)
arn 2
Sjåfører på bussene og språkyndige under turene har eget bord. F.v. Olav Tobias Lien, Arnfinn Rønning og guider Katia og Felititas som kans gjøre rede for seg på de mest brukte språk i Europa. Vi antar at bacalao ikke er det første Arnfinn Rønning bestiller etter 2100 måltider med retten de siste 11 år. ( Arkiv BN)
arn 4
Dreven sjåfør gir seg i hurtigrutefarten " på land".Det er lagt igjen store beløp i bommen på Atlanterhavstunnelen. Nå blir det kanskje andre oppdrag for bussene. ( Foto: Magnar Heggeset)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her