Egges mannskor har har en travel dag  under Snadderfestivalen. I tillegg har det tradisjonsrike kristiansundskoret opptrådet på Fillipinenes nasjonaldag og en annen plass også i byen. Veldig fint vær under arrangementene i byen fredag og lørdagkoret egge

Her Egges som ble stiftet i 1931 av Musikkløytnant og fotograf Ole Egge. Han ledet koret fram til 1936. Holdt gjennom de første tyve årene en masse konserter i Kristiansund, på  Nordmørsbygdene og ellers rundt om i bygd og by utenfor Nordmøre.  De har slitt ut mang en dirigent. Vår nåværende dirigent er Erik Glærum.  Han har virket siden 2004.
Egges er godt kjent blandt kristiansunds befolkning, og er et populært innslag 17. mai på trappa foran Festiviteten. Da stiller hundrevis av kristiansundere opp for å høre ekte, god, nasjonalromantisk mannskorsang. Koret teller i dag 30 medlemmer, og nye medlemmer er hjertelig velkommen. ( Foto:Håkon Bloch)
koret e
Litt andre innslag med musikk var det her også foran Rastarkalvspelet plakat. Vikinger var på Torget i dag også. ( Foto: Håkon Bloch)
koret egg s
Lokale produsenter av mjød ( øl)  var populært. ( Foto: Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her