I dag er det  bilens og Motorsyklenes dag i senytrum av Kristiansund N slik det har vært i mai de siste årene, Heldigvis er det lett skydekke og oppholdsvær. Det gagner arrangementet bra. 
mcd 1
Fra Kongens plass de  Militære kjørtøyers historiske er kommet på plass. ( Foto: Rune Jørgenvåg)
mcd 2
Fra litt tidlig lørdag der folk har begynt å sette opp sine biler. ( Foto: Rune Jørgenvåg)
mcd 3
Fra Gågaten der det også som vanlig er oppstilt kjøretøyer. ( Foto: Rune Jørgenvåg)
overland 1 kopi.jpg kls s
Mye pent som denne å se 1915 Whippet Overland tilhørende Øyvind Sagli fra Innlandet som er i Kristiansand ifølge medlemsbladet . ( Foto: Boa/BN)
overland 2
Landrover hadde endel biler her. Ingebrigt Arnøy viste fram dioverse tilgjengelig tur-utstyr. ( Foto: Boa/BN)
overland 3
Førerplassen til VW Kübelwagen, tyskernes jeep som var luftavkjølt og raste rundt i ørkenen og andre plasser under krigen og gikk ikke varm. Eier Øystein Blåsvær. ( Foto Boa/BN)
hjel 2
VW Kübel kjøres i 4 km/t like fort – eller  sakte, som de militære troppene marsjerte i terrenget. Siste oppgradering fikk bedret framkommelighet, samtidig som bakkeklaringen økte. Selv om den har  2 hjulstrekk kravler den lette bilen seg godt i terrenget med reduksjonsgir ute ved navene.  Øysten Blåsvær eier bilen.( Foto.H. Bloch)overland 4c
En dame ser på Kristiansunds akuttsykehus i framtiden. Militær kjøretøyhistorisk klubb har det klart. ( Foto: Boa/BN)
hjel 1
Her kan pasienter transporteres over Fursetfjellet hvis de flytter absolutt alt av helse ut av Kristiansund i framtiden ble det  hørt i leiren her. ( Foto: Håkon Bloch)
overland 4
Klokken 15 begynte man å ta samme sperremateriell. ( Foto: Boa/BN)