Vi hiver alt ut gjennom bilvinduene som før av emballasje og tomgods. Panten er gått opp  100 % siste året ; det betyr intet ser det ut som. Det flyter langs veiene. Nå er det blitt mer oppmerksomhet på kasting av plast her i landet, men egentlig er det gi blaffen mentalitet langs gater og veier. 
flap 1
En snartur langs Årsbogmyra i Eide. Slike bokser for snus ligger over alt nå. Det er på tide å tenke seg litt om. ( Foto: Boa/BN)
flap 3
Litt bra fra EU finnes: Noe av det viktigste som er vedtatt, var et forbud mot flere typer engangsartikler av plast, bl.a. tallerkener og bestikk. Det blir også et forbud mot matbeholdere og drikkekopper av isopor (ekspandert polystyren). EU vedtok også at man skal sikre at produsenter av engangsprodukter betaler for avfallshåndtering og opprydding av disse, hvor bl.a. sigarettsneiper og fiskeredskap er inkludert. (Foto: Boa/BN) 
flap 4
Produsentene vil bruke mindre plast. Dette panzerlokket fantes under en pizza fra Grandiosa. Det har vi ikke sett før. Hva det er laget av er ukjent. Det var så sterkt at det trolig er laget av kevlar slik som i  kulevester til soldater. Det føltes som om det var limt til pizzaen med Würth 2. komponent rutelin. Pizzaen måtte slites av og  ble en haug. Det var Grandiosa reklamen 6. mai . ( Foto: Boa/BN)
flap 2
Gautvika FV 64 Eide: Denne var det ikke pant på og hadde vel ramlet av en bil. ( Foto: Boa/BN)    SE ALU-BOKSER DREPER KYR

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her