Det høres da ikke verst ut. Bommer, bensin og bilavgifter opptar folk flest. Faktisk er det blitt et anti-bompenge-parti på Bergenskanten som har blitt så stort at det setter grå hår i hodet på de vanlige avslepne politikere. Nå vil altså enkelte river bomstasjoner snarlig for 200 millioner. Javel....det monner lite i det voldsomme havet av bomstasjoner her i landet. 
bomstasjon krifast sep 11
Her på Krifast stengte de bommen klokken 12:30  den 1. desember 2012, men ikke før de utsatte dette i 9 måneder for å få penger til nytt kryss og penger til " Storkrifast" d.v.s. tunnel på Tingvoll på RV 70. Atlanterhavstunnelen er trolig nedbetalt i 2025.....hva de finner på av " Storatlanterhavstunnelen" blir interessant....se ikke bort fra forlenget innkreving der og er manges mening. Bommen på E 39 Batnfjorden  mot Molde rev de omtrent etter noen timer selvfølgelig. Mange har merket seg den. ( Arkiv BN)
bomst 1

200 millioner kroner i stenging av bomstasjoner blir vel ikke rare greiene. En tur Otta-Oslo og tilbake blir Kr. 700,- bare i bompenger snart. 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her