Brunsvikanet fikk inntreden på det nyoppussede Britannia Hotell i Dronningens gate i Trondheim. Hotellet har Rema-eier Reitan kostet på så det kjennes i lommeboka: 1200 millioner har gitt resultater. Det er som å komme tilbake til Samvelde tiden først på 1900 talllet. Stil og status. Her noen glimt.
bri 1
Trondheims stilige storstue: Britannia hotell er nylig åpnet etter 3 års  renovering. Odd Reitan i Rema står bak. Hotellet ble bygd fra 1870. Blant kjente personer som har bodd på hotellet er keiser Vilhelm II av Tyskland, dronning Elizabeth, kong Chulalongkorn av Thailand, kong Oscar II, Håkon VII, Olav, kong Harald og dronning Sonja, Fridtjof Nansen, artistene Jay-Z og Beyoncé. (Foto: Wigdis Herstad/BN)
bri 2
Mottagelsen og avfart fra hotellet har fordums stil. Piccoloer i staselige uniformer er heller sjeldent å se. Engelsk  stilig konservatisme tåles da. ( Foto: Boa/BN)
bri 3
Hotellets kjøreutstyr står i stil til resten. / Foto: Boa/BN)
bri 4
Her i resepsjonen.  Faktisk satt Åge Alexandersen og jabba her i stolen på det fasjonable stedet. ( Foto: Wigdis Herstad/BN)
bri 5
En av barene her. Hotellet er 5 stjernets med 257 rom og suiter. Stedet var så dårlig forfatning for totalrenoveringen at alt kunne ha ramlet sammen om 10-12 år. Absolutt alt innvendig i vegger og ellers er nytt.  ( Foto: Wigdis Herstad/BN)
bri 6
Opplevelse å få gå gjennom dette flotte palasset. F.v. Bjørn Ove Angvik og Wigdis Herstad fra Brunsvika net. ( Foto: Privat)
bri p 2
Her i  berømmelige Palmehaven i 1925. Den eksisterer i dag også, men pianisten som spiller taffelmusikk er tatt ut av " sortimentet" nå. ( Foto: Britannia Hotell)
Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her