OPPFORDRING OM POLITISK STREIK!

Kristiansund Arbeiderparti responderer på Espen Remmes innstilling om å samle fødeavdelingene i Kristiansund og Molde til Molde sykehus med å oppfordre til politisk streik tirsdag 26. mars fra kl 12.00- 13.00. Dette er dagen før styret i Helse Møre og Romsdal skal behandle Remmes innstilling.

Partiet Rødt hadde i en interpellasjon til bystyret 5. mars en oppfordring om en politisk streik for sykehuset. Kristiansund Arbeiderparti vil gi en tydelig tilbakemelding på at det støttes fra vår side, men oppfordrer til at streiken avvikles den 26. mars i stedet, slik at våre signaler kan nå de som skal beslutte sammenslåing av fødetilbudet før de gjør sine vedtak.
batnfjord
Denne gården i Batnfjord vil de fødende få se på vei til Molde sykehus i framtiden ønsker Helseforetaket. Enda lenger fram i tid vil alle syke få se denne åpenbaringen på vei til felles-sykehus på Hjelset. ( Arkiv BN)

Vi streiker for å vise politiske myndigheter motstand mot en beslutning om å samle fødeavdelingene i Kristiansund og Molde. Vi blir ikke hørt og dette finner vi oss ikke i!

Berit Tønnesen

Leder Kristiansund Arbeiderparti

Mob: 95 75 46 26