Det skriver avisen Gudbransdølen-Dagningen på Lillehammer. Det gjelder den kanskje mest fotograferte bil på den nordlige halvkule, doningen til vår medarbeider  Magnar Heggeset ( 79) sin bil. Det har vært et styr rundt den i mange år. Kinesere og andre fra Østen og nærsagt alle steder fra har lurt på hvordan man får takvann inn på drivstoffsystemet til å virke. Mange har ligget langflate og fotografert statshemmeligheter under bilen .Radar er kjekt å ha her ute har mange vært enig i. 
hegges
Tusener om ikke hundretusener har vært og studert denne rariteten av en bil. Og på alle kjente språk står det : Folg meg på taket. Magnar loser turister over den berømte veistrekningen også. Alt fra biler  til store busser.( Foto: Privat)

hegges 2
Her syklister som tar en titt på dem heimelagede hybriden som store produsenter ennå ikke har kommet fram til. Klart Kina er interessert ,(He) 
40 m
Magnar Heggeset er medarbeider i Brunsvika net og  dyktig med kamera og snuse opp ting. Det står respekt i en alder av 79; hvorunder skiftet  kne, hoft , lever og rogn og sikkert annet også å være så oppegående som han. Redaktøren i BN Bjørn Ove Angvik til høyre .( Foto: Wigdis Herstad)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her