Så sannelig har selveste National geographic vært på Averøya og Atlanterhavsveien med fotografer og laget sak på fridykking og undervannsjakt på Norskekysten. 3 undervannsjegere av klasse har vært med, og det ble også bra fangst. Slikt er det ikke alle som får sjansen å være med på " yttafær". "Med atterhald om velsignelse for å ha lånt bilete, lager vi denne på den heilt spesielle saka  yttafær"
tori 2
Fotograf fra National geographic uti Øksenvågen filmer fangst at torsk . Det ble også gjort opptak da fisken ble filetert . Ikke verst å ha slike medier ute på Rompå( eller deromkring)  i Øksenvågen. ( Foto : Ivan Knudseth))
tori 1
Det var bra med fin fin torsk å få for de dyktige undervannsjegerne da opptakene ble gjort. Fridykkerne hadde også med små Hero-typen undervannskanera med på hodet da de var uti. Det skal bli artig å se resultatet. ( Foto: Ivan Knudseth))
tori 3
Disse fikk være med National geographic ut på å lage reportasje om undervannsjakt i verdens reneste hav. F.v: Ørjan Dyrnes, Kristiansund DK, Ivan Knudseth og Sjur Torve. Alle knallgode fridykkere som er kløppere til å holde pusten og lete fisk. Enkelte ganger var de nede på 23-24 m bare med å holde pusten !!Topp landsreklame må man si.  FILMKLIPP HER/Ivan Knudseth (Fotoer: Privat)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her