Firmaet TechnipFMC gir årlig en gave  til lokalsamfundet. Fredag stilte firmaet med mannskaper til arbeid på Røde Kors Huset i Kristiansund. Arbeidet de utførte var skraping av maling, veggvasking og maling inne i huset. Det er positivt at firmaer stiller opp til slike aksjoner, tidligere har de arrangert  marsj hvor inntekten gikk til et godt formål. TechnipFMC har årlig en lokal, nasjonal og global aksjon for å gi noe tilbake til samfunnet rundt der de holder til.  Kristiansund og Omegn Røde Kors er glad for all hjelp de får.
blokk 4
Omfattende arbeid inne i huset til Røde Kors fikk de utført. Bilde til høyre f.v. Daglig leder i TechnipFMC Vestbase Stian Maridal og Roy Knutshaug. (Foto: Håkon Bloch)
blokk 3
Utvendig oppussing av Røde Kors husetr som ble gitt i gave til Kristiansund fra den svenske stat under krigen. Lenge var det barnehage her. Nå er det basen til  RK her i byen. (Foto: Håkon Bloch)
blokk 1
Arbeidsgjengen fra TechnipFMC med Stian Maridal i spissen (nummer tre fra venstre). I forbindelse med den Globale aksjonen har de laget T-skjorter til deltakerne. ( Foto: Håkon Bloch)
blokk 2
Rannveig I. Gaarden fra Røde Kors sto for kaffekoking og litt “sjefing”. (Foto; Håkon Bloch)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her