Da er Gripabåten  ferdg med sesogen, og har hatt sin siste tur i sesongen til denne spesielle øya 10 kilometer rett nord for Kristiansund. Det har vært er grei sesong, og de som har feriehus her ute er fornøyd med servicen.
basle 9 th
" Hagbart Waage" har trafikkert ruta til Grip i flere år. Siste tur gikk i dag søndag 26. august. ( Foto: Bollis Thomassen)
basle 1
Det nye sjømerket på Kråka utenfor Vevang / AH veien som Kystverket holder på med. " Tarebas" i forgrunnen. ( Foto: Boa/ Bn)
basle 2
" Sunnhordland" kom fra tur til Trondheim i løpet av helga.( Foto: Boa/ BN)
basle 3
" Island Constructor" har ligget på posisjon i Bremsnesfjorden med noe i helga. Skipet er bliitt 10 år etter hvert. " Coneste" kontainerskip skulle til Høgset. ( Foto: Boa/ BN)
basle chastine
M/S Esvagt Chastine, (OWWR2), 46 x 11,5 x 4,6 m., bygget ved ASL Shipyard , Singapore i 2015. Ligger her ved Devoldholmen (Knudtzon/Werringholmen). Det er et “Standby Safety Vessel” (SAR). Hjemmehavn er Esbjerg i Danmark. Rederiet Esvagt er 75 % eiet av Svitzer som igjen er datterselskap av AP Møller-Mærsk A/S. Båtypen kalles ERRV som betyr Emergency Respons rescue Vessel. Rederiet har 20 båter som navnet starter med Esvagt. Den har som framdriftsmaskineri dieselelektrisk  med 2 X 715 kW, ( 1 hk = 0,736 kW). Av propeller har den akterut azimut thrustere (svingbar alle veier) og to tunell thrustere i baugen. (tekst/foto Håkon Bloch)Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her