Tusener er samlet i Sel i Gudbrandsdalen på Dansegalla der. Vår medarbeider er også der og rapporterer jevnlig. Fin temperatur og stemning, men også regnskyll på ettermiddagenen. Lasse Stefanz og Co hadde  konsert i går også. Mange reiste dit for å høre på han. 
noet 21å

Vår medarbeider Magnar Heggeset ( 79) er på Sel og følger med i dansen. Her sammen med Anne Nørsti som skal i ilden på scenen i kveld fredag. (Foto: Privat)
noet 2gjerne 
Det er også scener og telt utenfor det store " svensktopparteltet". Her kan gjerne gammeldans orkestere utfolde seg. ( Foto: Magnar Heggeset)noet 5
Typisk bilde midt på dagen. Arrangenetet er utrolig godt tilrettelagt med eksempelsvis at man må kjøpe bonger for å handle mat og slikt . Dermed unngår man kontanter og kort og alt styr rundt det blandt tusener av gjester.  Vaktholdet er diskret med absolutt tilstede ved alle scener. ( Foto: Magnar Heggeset)
noet 6
Sør for Dovre wer det varmt og tørt, og innimellom lurer tordenvær med kraftig regnskyll. Faktisk var E 6 stengt i forgårs grunnet oversvømmelse av et lokalt megaregnskyll !( Vinstra/ web)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her