oe 1
"Olympic Energy" seilte inn til Kristiansund. Det er stor trafikk på sjøen av alle kategorier skip foir tiden. ( Foto:Jarl Arvid Røbech)
oe 9
Denne “Hig Speed Craft” dro over havna i dag. M/S Discovery, 13,6 x 3,9 x 0,8-1,2 m.. Det er en Hydrolift P 42 SUV, utstyrt me 2 x Volvo Penta D6 400 som gir båten en fart på 40-50 knop. ( Foto/tekst:Håkon Bloch)
*oe 2
Kjemikalietanker " Kilstraum" skulle til Vestbase og senere på reise til Sandnessjøen. ( Foto: Jarl Arvid Røbech)
oe 3
Færøyværing, " Havfrakt" gikk sørover. ( Foto:Jarl Arvid Røbech)
oe 4
Frakter " Havgløtt" på vei inn til Høgsetterminalen. ( Foto: Boa/ BN
oe rapp
Da har S/B Rapp fått tilbake sin “orginale redningsfåte” fra 1966. Den var i 1966 godkjent for 10 personer, de har den nå bare for dekorasjonen og det med å gjøre båten mest mulig orginal. Det var rederiet Einar Staknes fra Bøfjorden som hadde fått den av havnevesnet og brukt den som “malingspram” for maling av rederiets større båter. Søndag (i går) var Rapp og venneforeningen på tur til Bøfjorden og hentet flåten. Rapp`s Venneforening gjør en bra jobb med den ærverdige skuta. Nå står resturering og litt maling for tur så er den som ny. (tekst/foto Håkon Bloch)
oe 8
S/Y Noordkaap, (PD 2267), 14 x 4 m., hjemmehørende i Nederland. Kommer fra Uthaug i Trondheimsfjorden. ( Foto:Håkon Bloch)


Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her