Sommertid og Tahiti festiaval. Mange er innom Kristiansund for tiden, Noen kommer farende med båt i en faderlig stor fart.
70ta
I går om det en “Guttegjeng” fra Trondheim. De skulle på Tahitifestivalen for å høre DDE og Plumbo. Gjengen kom sjøveien i egen RIB, (eng. ; rigid-inflatable boat = stiv-oppblåsbar båt). RIBèn en Goldfish på 29 fot og 380 hk. diesel som gir båten mye over 70 knop slik at “guttene fikk bakovesveis i det været vi hadde i dag. De hadde tatt losji hos Thon Storgata (ikke plass på Innlandet) og skulle bruke Sundbåten til Tahiti. Uten bart denne gangen . (tekst/foto Håkon Bloch)
70 t b
“Gutta på tur” som kom fra Trondheim i stor fart sjøveiensom skal høre DDE og Plumbo, fra venstre ; Leif R. Solem, Mikael Ressem,     Tore Løvås og Bjørlo Håland.
70 t c
Denne for over havna torsdag  det var en båt bygget ved Hatløy Maritime A/S i Ulsteinvik.Heter Lulu I og ar av klassen MsBoat S 690 WT. Har nedfelbarlem i baugen så det er en bra arbeidsbåt.
70 t d
Denne spesielle tyske seilbåten for innover havna . , Litt spesiell seilføring med spiler. Virker bra når den har kommet helt hit. 
70 t e
Denne nederlanske ychten har ligget ved Gjestebrygga noen dager. M/Y Vyburg III, (PE 8548), er i AIS  klassifisert som Pleasure Craft. Har kran for å sette ut gummibåt og MC som begge er “parkert” på øverste dekk.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her